Jatketaan vielä hetki aamiaisteemalla :), seuraavaksi sitten jotain muuta! 
Kävimme pari viikkoa sitten avomieheni kanssa aamiaisella/aikaisella brunssilla Lapland Hotels- ketjun uudessa hotellissa Yliopistonkadulla, Tampereella. Tässä design tyyppisessä hotellissa on panostettu lappi-henkisyyteen ja se huokui niin sisustuksesta kuin myös tarjolla olevasta aamiaisesta! Aamiaiselta löytyi muun muassa poromustaamakkaraa ja erilaisia herkullisia kalavaihtoehtoja. Palvelun laatua lisäsi mielestäni se, että aamiaisella tehtiin munakkaita, joihin sai valita haluamansa täytteet.

Oli mukavaa käydä oman kaupungin hotelliaamiaisella, joka oli varsin maukas sekä vaihtelua perinteisiin kahviloiden brunsseihin. Hetkellisesti tunsi myös olevansa oikeasti reissussa kun kävi nauttimassa hotelliaamiaista :D. Hotellin alakerrassa toimii myös ravintola Dabbal, josta löytyy lisää pohjoisen herkkuja. Olen kuullut siitäkin paljon positiivista, joten lienee aiheellista testata myös ravintolan tarjonta! 

Lapin henkeä oli tuotu esille ihanilla pienillä yksityiskohdilla! 


For two weeks ago we were enjoying a delicious breakfast/brunch with my boyfriend at Lapland Hotels at Tampere. The interior design and atmosphere in this hotel has strong wibes from Lapland and it really makes you feel like you were in Lapland!

The breakfast is influenced by flavours from Lapland and that is why we wanted to try it :).