LAPLAND HOTELS


Jatketaan vielä hetki aamiaisteemalla :), seuraavaksi sitten jotain muuta! 
Kävimme pari viikkoa sitten avomieheni kanssa aamiaisella/aikaisella brunssilla Lapland Hotels- ketjun uudessa hotellissa Yliopistonkadulla, Tampereella. Tässä design tyyppisessä hotellissa on panostettu lappi-henkisyyteen ja se huokui niin sisustuksesta kuin myös tarjolla olevasta aamiaisesta! Aamiaiselta löytyi muun muassa poromustaamakkaraa ja erilaisia herkullisia kalavaihtoehtoja. Palvelun laatua lisäsi mielestäni se, että aamiaisella tehtiin munakkaita, joihin sai valita haluamansa täytteet.

Oli mukavaa käydä oman kaupungin hotelliaamiaisella, joka oli varsin maukas sekä vaihtelua perinteisiin kahviloiden brunsseihin. Hetkellisesti tunsi myös olevansa oikeasti reissussa kun kävi nauttimassa hotelliaamiaista :D. Hotellin alakerrassa toimii myös ravintola Dabbal, josta löytyy lisää pohjoisen herkkuja. Olen kuullut siitäkin paljon positiivista, joten lienee aiheellista testata myös ravintolan tarjonta! 

Lapin henkeä oli tuotu esille ihanilla pienillä yksityiskohdilla! 


For two weeks ago we were enjoying a delicious breakfast/brunch with my boyfriend at Lapland Hotels at Tampere. The interior design and atmosphere in this hotel has strong wibes from Lapland and it really makes you feel like you were in Lapland!

The breakfast is influenced by flavours from Lapland and that is why we wanted to try it :). 


By |2018-04-29T16:31:52+02:00marraskuu 23rd, 2015|Categories: Uncategorized|7 Comments

About the Author:

7 Comments

  1. Wow näyttää hyvältä! Pakko testata, kunhan Tampereelle kerkee 🙂

  2. Suosittelen:)!

  3. Pakkohan tuo on mennä testaamaan. Dabbaliin pitäs varata pöytä.

  4. katsoin Dabbalin ruokalistaa ja näytti houkuttelevalta 🙂

  5. Hyvää palvelua ja kivat huoneet. Ravintolassa suppeahko lista mitta erittäin laadukasta ruokaa. Aamupalalla hyvä valikoima kaikkea. Plussana munakkaat toiveiden mukaan. Pöytiin tarjoiltava kahvi jota kaksi eri laatua. Aamupalalla tosi ystävällistä ja ripeää henkilökuntaa. Paras paikka yöpyä Tampereella.

  6. Mukava kuulla! Dabbal edelleen testaamatta, mutta varmasti nyt keväällä aion kokeilla :)!

  7. Markol 12.1.2017 at 23:54

    Haluaisin kokea kanssa Lapland Hotelssin tunnelman ja testata ravintolaa. Pohjosessa asuneena ja mökki lapissa omaavana haluaisin samoja vaikutteita mökkiin kuin hotellin sisustuksessa. Ruokalistassa voisi olla enemmänkin vaihtelevia poro pääruokia poron eri osista patoja ym. Olisi mahtava päästä kokeilemaa.

Leave A Comment