HEPPAJUTTUJA

lainaheppa Konna 🙂

Tässäpä oikein heppakuvapläjäys tälle illalle. Pääsiäiseeni mahtui siis paljon hevosia, mutta myös ystäviä ja hyvää ruokaa. Täydellistä :). Tänään olikin paluu arkeen kun hepan kanssa vierailtiin hevosklinikalla Teivossa. Kyseessä oli onneksi vain pienimuotoista keväthuoltoa, sillä kuten kaikkia kulkupelejä niin näitäkin täytyy välillä huollattaa ;).
Hevosillakin alkaa olla kevättä rinnassa, kun kevät tekee nyt vauhdilla tuloaan ja aurinko paistaa! Kyllä niistä vain huomaa kuinka ne nauttivat auringossa paistattelusta, aivan kuten me ihmisetkin. Ne hankkiutuvat myös vauhdilla eroon talvikarvastaan tähän aikaan vuodesta, mukavaa! Pääsiäisviikonloppu täyttyi (ainakin minun osaltani) hevosista myös täällä kotona, koska koko viikonlopun ajan näytettiin yleltä esteratsastuksen ja kouluratsastuksen maailmancupin finaalit, jotka käytiin Göteborgissa :).

I spent my Easter holiday mostly at the stables :). Love seeing the horses enjoying these sunny days just like we humans do :)!

By |2018-04-29T16:31:50+02:00maaliskuu 29th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment