PURA IN DENIM

beanie and dress / PURA (Putiikki Rannalla lifestyle stores)
scarf / Balmuir (Putiikki Rannalla lifestyle stores)
jacket / Henri Lloyd
shoes / UGG 

Kevään saapuminen näytti jo lupaavalta, mutta talvi taisi tulla vähäksi aikaa takaisin! Ihanaa aurinkoa silti piisaa, vaikka viima puree välillä kylmästi. Sen verran oli viileää, että asukuviin eksyi vielä Uggit jalkaan :). On muuten upea tämä uusi denim väri PURA:n tuotteissa, vai mitä tykkäätte? Materiaalina cotwool eli villapuuvilla on niin ihana, niin ylellisen tuntuinen ja ilman hiostavia keinoaineita. Uuteen denim henkiseen väriin sopii tämä Balmuirin upea silkkihuivi kuin nenä päähän! PURA tuotteet ja huivi saatavilla Putiikki Rannalla lifestyle myymälöistä.

It seems like winter weather came back with cold wind and more snow! Just when it started to get warm :D. I’m totally in love with this new denim colour in PURA products, isn’t it amazing?? This cotwool material feels so comfy and exclusive. Together with a Balmuir silk scarf this is a perfect combination!

By |2018-04-29T16:31:50+02:00maaliskuu 19th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment