RAVINTOLA PIEMONTE

Viikonloppuna tuli vielä juhlistettua bloggarikilpailun voittoa ravintola Piemontessa. Näin Italian ja kaiken siihen liittyvän ystävänä paikka oli enemmän kuin oivallinen vaihtoehto :). Heti sisään tultuamme saimme henkäyksen italialaista tunnelmaa musiikista, kynttilöistä ja upeasta seinästä, joka oli täynnä viinipulloja. Ruokakaan ei jättänyt kylmäksi, erityisesti ihastuin purjorisottoon, namskis!

I was visiting restaurant Piemonte here in Tampere last weekend, after the blogging competition. Felt like celebrating a little ;). Piemonte is a cosy italian style restaurant which serves delicious and fresh food with good wines. I also enjoyd the italian kind of atmosphere they have created.

By |2018-04-29T16:31:50+02:00maaliskuu 17th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment