THROWBACK TO HAWAII

Ääk! Flunssainen viikko takana ja ulkona sataa tiskirättejä, vaikka kevään piti jo olla kovasti tulollaan. Onneksi on sentään pääsiäisloma, niin saa kunnolla huilia tämän flunssan pois :)! Tänään pitäisi jaksaa vielä raahautua kauppaan tekemään pääsiäisen ruokaostokset. Sillä välin kun mietin kauppalistaa ja odotan koska räntäsade loppuu, niin tarjoilen teille vielä muutaman ihanan postikorttikuvan Havaijilta, jotka olivat aiemmin jääneet jakamatta! Mukavaa pääsiäistä!
 

etsi kuvasta Krista 😉

Here are some postcards from Hawaii which I haven’t showed you earlier :). A little throwback to Hawaii. Wish I could go back there some day :). Now I will relax and enjoy the Easter holidays! Happy Easter! 

By |2018-04-29T16:31:50+02:00maaliskuu 25th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment