LAUKONTORILLA

Kesä on nyt virallisesti korkattu omalta kohdaltani kun pääsin viikonloppuna torikaffelle! Tykkään kovasti Laukontorista, siellä on sopivan rauhallinen tunnelma ja sieltä löytyy viehättäviä torikahviloita, joista saa mm laadukkaita salaatteja. Vielä kun jaksaisi arkenakin aina silloin tällöin käydä aikaisin aamulla toriaamiaisella!

Kotona odotti vielä mukava yllätys kun tulin lenkiltä, mieheni oli laittanut parvekkeemme kesäkuntoon! Itsehän en ole millään tavalla viherpeukalo, joten on se hyvä että joku muu hoitaa nämä hommat :D!

I’m so happy about this lovely weather, hope it continues! Last weekend we were enjoying a cup of coffee and a fresh salad at Laukontori which is one of my favourite places at Tampere especially during the summer.

By |2018-04-29T16:31:49+02:00toukokuu 9th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment