OSTOSTEN YÖ KOSKIKESKUKSESSA

 
Tällä viikolla on Tampereella järjestetty Rakas Tampere – kaupunkitapahtuma, jonka tarkoituksena on ollut tuoda keskustan palveluita tutummaksi ja innostaa ihmisiä shoppailemaan sekä viihtymään kaupungissa. Osana tätä tapahtumaa järjestettiin perjantaina ensimmäistä kertaa Ostosten Yö, jolloin suuri osa keskustan liikkeistä olivat auki klo 23.00 asti. Tässä oli tietysti mukana myös Koskikeskus :). Tulin koskariin fiilistelemään ja katsastamaan millainen tämä Ostosten Yö oikein on. Päätin tulla kello kahdeksan jälkeen, koska tällöinhän kaupat menisivät normaalisti kiinni. Koskikeskuksen liikkeissä oli melko tuntuviakin tarjouksia, monissa liikkeissä oli -25% tai -30% alennus koko valikoimasta! Ohjelmassa oli myös tanssiesitys sekä shoppailuinspiraatiota tuova muotinäytös, jossa esiteltiin uusimpia muotituulahduksia. Aluksi harmittelin, että tuntuupa kauppakeskus hiljaiselta, mutta ohjelmanumeroiden alkaessa huomasin että keskusaukion ympäristöön olikin kerääntynyt paljon porukkaa. Moni näytti myös tehneen ostoksia.

Ostosten Yö – tapahtuma oli mielestäni loistava tapa hyödyntää uutta lainsäädäntöä muuttuneista aukioloajoista. Ylipäätään näkisin että tällaiset tapahtumat lisäävät yhteisöllisyyttä kaupungissa, kauppiailta löytyy innokkuutta palvella asiakkaitaan hieman pidempään ja kiireisimmätkin ihmiset ehtivät ostoksille. Tällainen tempaus tuo vaihtelua normaaliin arkeen ja rutiineihin, monissa maissahan kauppakeskukset ovat aina auki vähintään klo 22.00 asti.
Tämä voisi olla tulevaisuudessakin piristävää, että liikkeet ovat silloin tällöin, jonkin tapahtuman yhteydessä auki pari tuntia pidempään. Mielestäni Koskikeskuksen etu tapahtumia järjestettäessä on näyttävä keskusaukio, johon saa helposti organisoitua muutakin ohjelmaa. Lisäksi Koskikeskuksella on kattava some-verkosto, jonka myötä on helppo tiedottaa asiakkaille kauppakeskuksen ja eri liikkeiden tapahtumista!

 Pirteä Iida oli elementissään juontohommissa 🙂
Our local shopping center Koskikeskus had their stores open last night until 11 pm. This was part of  Rakas Tampere – happening here in Tampere which is suppose to bring people together and enjoy shopping and offers in stores. I stopped by at Koskikeskus and many of the stores had great offers! People had gathered to see the fashion show and get inspired for more shopping :). I thought it was a nice idea to have the stores open a bit later than usual.
By |2018-04-29T16:31:49+02:00toukokuu 21st, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment