FROZEN YOGURT

Olettekos törmänneet vielä tähän uuteen frozen yogurtiin eli jugurttijäätelöön nimeltä Yollibox :)? Odottelinkin Yolliboxin saapumista tänne Suomen niemelle ja nyt sitä viimein saa useimmista K-citymarketeista. Tämä on hieman kevyemmän oloista kuin tavallinen jäätelö, koska siinä ei ole kovin paljoa rasvaa. Aika makeaa kylläkin, mutta mukavaa on se, että Yolliboxit ovat luomutuotantoa :). Sopisi varmasti vaikka smoothieen! Kaupasta näytti löytyvän suklaan, mansikan ja kookoksen makuisia Yolliboxeja ja näistä tarttui mukaan mansikka ja kookos. Kookos taisi nousta suosikiksi ;)!
Have you already tasted this new frozen yogurt Yollibox? Now it can finally be found at K-citymarket grocery stores here in Finland. I chose strawberry and coconut and I think coconut became a favourite :)!
By |2018-04-29T16:31:49+02:00kesäkuu 22nd, 2016|Categories: Uncategorized|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Ei vitsi, nyt alko tekeen mieli jäätelöö! Pakko ottaa kokeiluun 😀
    -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

Leave A Comment