JUHANNUKSEN MENU

Pakko vielä hehkuttaa juhanuksen herkkuruokia! Kuten edellisessä postauksessa annoin ymmärtää, niin juhannusaaton sapuskaa valmistettiin pitkään ja hartaasti, mihinkään kun ei ollut kiire :D. Koska grillaus on kesän kohokohta, niin valmistuivat nämäkin ruoat pitkälti grillaamalla. Tarjolla oli siis korealaistyylisiä ribsejä, flank steak lihaa salsa verde kastikkeella, sekä paistettuja uuden sadon perunoita. Kylkeen sopi vielä täydellisesti raikas salaatti, jossa oli grillattua halloumia, paprikaa ja nektariineja. Slurps! Jälkiruoaksi juhannuspöytään pääsi mansikka-limekakku. Ohjeet näihin ihaniin herkkuihin löytyy ystäväni blogista makunautintoja :)!
Seuraavan päivän brunssiaamiainen oli myös mietitty huolella. Tuoreet croissantit ynnä muut herkut maistuivat niin hyvältä ulkoilmassa tuossa aivan järven rannassa!
By |2018-04-29T16:31:49+02:00kesäkuu 28th, 2016|Categories: Uncategorized|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Onpas jumalaisen näköistä ruokaa! Ei pitäisi nälkäisenä katsella tällaisia, tulee vaan kärttyisäksi, kun ei oo saatavilla yhtä ihania herkkuja, haha 😀 Tuo kukkaseppele on muuten ihana yksityiskohta kattauksessa! En oo aiemmin tajunnut, että toihan näyttää ihan supernätiltä!

    http://unelmannuppuja.blogspot.fi

Leave A Comment