#JUHANNUS

Aivan mahtava juhannus takana :)! Olimme mieheni kanssa ystäviemme mökillä, kaunis paikka järven rannalla. Tuli puuhattua juuri sellaisia juttuja, mitkä sopivasti tuovat katkon perus arkeen. Tehtiin kukkaseppeleitä, heitettiin keppiä koiralle varmaankin 1000 kertaa, nautittiin veden liplatuksesta sekä kauniista maisemista ja tietysti tehtiin pitkään ja hartaasti herkullista ruokaa. Lämmintäkin oli joskaan se ei olisi haitannut, vaikka aurinko olisikin paistanut vähän enemmän :). Niin, ja korkattiin viimeinkin tuo hervottoman kokoinen viinipullo :). Se on odottanut kaapissamme jo tovin sopivaa hetkeä ja nyt sille sellainen löytyi! 
Mitenkäs muilla sujui juhannus?

Had the most wonderful midsummer weekend at our friends’ summer cottage by a lake :). Lots of wine (see the huge bottle :D) and good food. Love the flower crowns which we made :)!
By |2018-04-29T16:31:49+02:00kesäkuu 26th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment