NEW IN

Olen jo pidempään etsinyt siistimpiä, hyvälaatuisia tennarityylisiä kenkiä, jotka sopisivat moneen eri tyyliin. Yleensä jalkaan päätyy aina mukavat converset tai jotkut muut valkoiset (jotka eivät yleensä pysy kovin valkoisina pitkään…) tennarit juuri tuon helppouden vuoksi. Valkoinen sopii kaikkien värien kanssa ja tennarit ovat niin mukavat :). Nyt kuitenkin luulen löytäneeni kovan haastajan valkoisille tennareille! Näitä Jennie – Ellen merkkisiä kenkiä olin katsellut jo hyvän tovin, kunnes viimein päätin klikata nämä kotiin. Jennie – Ellen on vain muutaman vuoden vanha ruotsalainen merkki, joka on kuitenkin saanut jo suuresti huomiota ja suosiota Ruotsissa. Tämä beige-harmaan sävyinen väri on kerrassaan ihana ja sopii varmasti moneen asuun :)! Toivottavasti nämä osoittautuvat käytössä oikein loistaviksi! Nämä ja paljon muita upeuksia löytyy täältä.
I think I finally found a nice pair of shoes which will look good with many different otfits :)! I usually end up wearing only white sneakers, but I’m so glad that I found these shoes from a new swedish brand Jennie – Ellen. I’m already in love with this colour :).
By |2018-04-29T16:31:49+02:00kesäkuu 20th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment