RAW PALLOT MYSLILLÄ HÖYSTETTYNÄ

                                                                                                         Yhteistyössä Fazerin kanssa
Viimepäivinä olen puuhastellut yllä olevien herkkujen parissa. Cashew pähkinästä, kanelista, taateleista, kookosöljystä ja Fazer Alku Omenainen kauragranolasta syntyi tällaisia teoksia tällä kertaa :). Olen aikaisemminkin tehnyt näitä pallosia, mutta nyt lisäsin joukkoon tuota granolaa. Aiemmin mukana oli myös piparkakkumaustetta, mutta jätin sen pois (myös kardemumman jätin tällä kertaa pois) kun ei nyt ihan vielä olla Joulussa :D! Sen sijaan laitoin mausteeksi hieman kanelia, koska granolassa on omenaa, niin ajattelin että ne sopisivat hyvin yhteen. Pyörittelin nämä lopuksi vielä kookoshiutaleissa, niin tulee aika kivan näköinen lopputulos, vai mitä mieltä olette :)? Perusohje tosiaan löytyy aiemmasta postauksesta täältä
This is what I have been doing, looks delicious, right :)? In these healthy treats I had cashew nuts, cinnamon, coconut oil, dates and Fazer Alku granola with oats and apple. I have done these before, but since I’m testing Fazer Alku products, I added some Fazer Alku granola and some cinnamon in to the basic mixture :). I left cardamom and gingerbred spice out because it’s not Christmas quite yet ;). I sincerely recommend to try these treats and you don’t need to be worried that it’s too unhealthy. You can find the basic recipe here.

By | 2018-04-29T16:31:48+00:00 elokuu 11th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment