KULINARISTIN LONTOO VOL 1

Lupasin palata vielä Lontoossa koettuihin ruokaelämyksiin :)! Niitä riittikin monta, koska ystäväni luona ei tullut juurikaan kokkailtua. Sen sijaan hän olikin alkanut tehdä suunnitelmia jo hyvissä ajoin muutamaan trendikkääseen kohteeseen :D! Ja kyllä oli taas manselainen ihmeissään kaikesta kauniista asettelusta, hienoista astioista ja teekupeista, loistavasta palvelusta sekä siitä kuinka maukkaita pannukakuista tuleekaan kun niihin laitetaan tarpeeksi voita ja kermaa ;)! Taas monta kokemusta rikkaampana ajattelin jakaa teillekin muutaman Lontoo-tärpin, tässä niistä ensimmäinen osa!
Jos sattuu olemaan Lontoossa perjantaipäivänä, niin aivan ehdottomasti vierailun arvoinen paikka on Borough Market, joka sijaitsee aivan London Bridge metropysäkin läheisyydessä. Nämä suositut markkinat järjestetään siis ainoastaan perjantaisin ja sen kyllä huomasi, koska väkeä oli todella paljon! Onnistuimme kuitenkin soljumaan tungoksessa mukana ja jotenkin sain pari kuvaakin napattua :D. Myynnissä oli aivan kaikkea; hedelmiä, vihanneksia, kalaa, lihaa, juustoja, kakkuja ym. Mukana oli myös paljon erilaisia ruokakojuja, jotka olivat hyvin pitkälti trendikkään street food tyylisiä. Meille löytyi lounaaksi eräästä kojusta mehukasta pulled porkia salaattipedillä :)! Monet saapuivat paikalle varmasti tekemään viikon ruokaostoksensa, kun taas osa oli selvästi nauttimassa pitkää lounasta ja pitämässä taukoa työpäivästä.
If you happen to be in London on a Friday, make sure to visit Borough Market close to London Bridge metro station. This popular food market is arranged only on Fridays so there were a lot of people enjoying a long lunch or getting their grocery shopping done. Absolutely worth visiting and I definetly want to visit this market again next time I’m in London :)!
By |2018-04-29T16:31:47+02:00syyskuu 23rd, 2016|Categories: FOOD, TRAVEL, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment