KULINARISTIN LONTOO VOL 2.

Vielä olisi muutama näistä Lontoon ihanista ruokapaikoista, mitä haluan jakaa :)! Tässä yllä on kuvia paikasta nimeltä Chiltern Firehouse, jossa olimme brunssilla. Kyseessä on vanha paloasema, joka on entisöity täysin, kuitenkin vanhaa paloasemaa kunnioittaen. Samasta yhteydestä löytyy ravintolan lisäksi myös luksushotelli. Kerrassaan upea miljöö joka henkii arvokkuutta ja historian havinaa! Annoksien hinnatkin olivat luonnollisesti melko arvokkaat, mutta kaikki mitä maistelimme, oli todella hyvää ja palvelu aivan ensiluokkaista. Tämä löytyy Marylebonen alueelta Chiltern streetiltä.
Toinen (tai oikeastaan kolmas 🙂 ehdottomasti mainitsemisen arvoinen paikka, jota en taatusti olisi löytänyt, jos ei olisi ollut ”paikallista” opasta mukana ;)! Onneksi ystäväni kuitenkin oli tutustunut tähän muutaman mutkan takana sijaitsevaan intialaistyyliseen ravintolaan nimeltä Dishoom Breakfast. Tämä on pienehkö ketju, jota löytyy muutamasta paikasta Lontoossa. Me olimme King’s Crossin alueen ravintolassa, koska ystäväni asuu siinä lähettyvillä. Mahtava paikka tämäkin :)! Hyvin tehdashenkinen miljöö, iso ja jotenkin hyvällä tavalla kolkko tila, joka ei kuitenkaan jättänyt kylmäksi. Ruoka oli jälleen kerran hyvää, olimme tietenkin taas aamiaisella/brunssilla :D. Hintataso oli täällä mielestäni hyvinkin kohdillaan ja kun ruokalistaa katsoi, niin tuntui että mikä tahansa olisi ollut hyvä valinta! Lisää tietoa löytyy täältä.
Kun Englannissa kerran oltiin, niin oli pakko päästä kokeilemaan perinteistä Afternoon Tea tarjotinta! Se on kuulemma lähtöisin erään 1800 – luvulla eläneen herttuattaren tavasta. Hän tuli aina nälkäiseksi lounaan ja illallisen välissä ja pyysi saada iltapäivä teen kanssa jotakin suolaista ja vähän makeaa. Hiljalleen siitä kehittyi traditio kun hän alkoi pyytää myös ystäviään liittymään seuraan hänen teehetkilleen. Tämä traditio yltää tietysti ihan tähän päivään asti ja melkein jokaisesta kahvilasta on mahdollista saada Afternoon Tea tarjotin :).

Tällaisia herkkuhetkiä löytyi minun reissultani! Aivan mahtavia paikkoja, joihin toivon pääseväni vielä uudestaan joskus!

Here are few more spots worth visiting in London if you are hungry ;)! The first one is Chiltern Street in Marylebone which is old fire station but beautifully renovated. Such a cosy restaurant (and a hotel as well) with dignity 🙂 and delicious food! The second one is Indian (without being too much indian) restaurant called Dishoom Breakfast. Definetly worth visiting, excellent food and affordable prices :)!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00syyskuu 28th, 2016|Categories: FOOD, TRAVEL|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment