LAPINNIEMEN ANSARI

Viikonloppuna tuli vähän kuvailtua Lapinniemen suunnalla. Ilma oli mitä ihanin ja sattumalta huomasimme myös viehättävän pikku kahvilan pilkistävän puskien takaa, aivan kylpylän vieressä. Saman tien alkoi tietenkin kahvihammasta kolottaa ja suuntasimme katsomaan mitä sieltä löytyisi. Täytyy tunnustaa, etten ollut koskaan kuullutkaan tästä ihanasta pikku kahvilasta Lapinniemen Ansarista! Tämä on varmasti monen varsinkin lähistöllä asuvan kantapaikka, mutta muidenkin kannattaa täällä piipahtaa, jos ei sitä ole vielä tehnyt :). Kahvilasta löytyi herkullisen näköisiä kakkuja ja leivoksia ja tarjolla oli myös salaatteja ja kotiruoan tyylisiä annoksia, kuten lasagnea ja lohikeittoa. Meillä oli vähän nälkä, joten söimme tällä kertaa suolaista, mutta ensi kerralla täytyy kokeilla jotain makeampaa :). Aurinko lämmitti vielä niin mukavasti, että istuimme terassilla, mutta paikka on varmasti todella tunnelmallinen myös pimenevinä syysiltoina! Kahvila näytti muuten olevan auki joka päivä klo 20 asti. Onko joku muu vieraillut tai kuullut tästä kahvilasta :)?
We found this cute little cafe Lapinniemen Ansari near Holiday Club in Lapinniemi. I had never heard of this place before but I’m glad we happened to find it now. They had a selection of different kind of cakes and other sweet treats :). They were also serving salads and food. I’m definetly going to visit this place again!
By |2018-04-29T16:31:47+02:00syyskuu 20th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment