LOVELY LONDON!

 

 

 

 

 

 

Ihana Lontoon retki takana! Vietin siis pidennetyn viikonlopun ystäväni luona Lontoossa. Hän on siellä töissä ja asunut tässä metropolissa jo jonkin aikaa, joten opaspalvelu oli erinomainen ;)! Kiersimme suurimpia nähtävyyksiä kuten parlamenttitalon, Big Benin, London Bridgen, London Eyen sekä Harrodsin. Niin paljon nähtävää ja hulinaa, että tällä hetkellä on melkoinen ähky kaikesta mitä on viime päivinä kokenut :). Ihastelin kuitenkin tuota ”hulinaa”, eli Lontoosta löytyy sykettä ja pulssia mielin määrin. Ihmiset tekevät tässä kaupungissa todella paljon töitä ja pitkiä päiviä, jonka vastapainoksi käydään paljon after workeilla, sekä syödään hyvin ja seurustellaan muiden kanssa. Pubeja ja ravintoloita löytyikin joka lähtöön ja makuun. Ystäväni oli suunnitellut meille toinen toistaan ihanempia brunssikohteita ja ravintoloita, joissa kävimme. Tämä sopi tietysti kaltaiselleni kulinaristille paremmin kuin hyvin :)! Näistä tulossa aivan erillinen postaus. Aivan täydellinen reissu siis ja iso kiitos vielä super ihanalle ystävälleni Anna-Riikalle :)!
 
Finally back at home from lovely London :)! I have enjoyed every moment and I really had a great long weekend. My friend lives in London and has been working there for a while now so I had the best guide ever :). She showed me around and I was just trying to capture every moment and important buildings with my camera :D. She also took me to many cosy restaurants which I propably wouldn’t have found by myself as a tourist. Many thanks to my lovely friend Anna-Riikka :)!

 

By |2018-04-29T16:31:47+02:00syyskuu 13th, 2016|Categories: TRAVEL|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Oi onpas ihania kuvia Lontoosta! Pari vuotta on vierähtänyt viime visiitistä ja seuraavan kerran pääsee tuonne ensi keväänä 🙂 Näitä kuvia katsellessa kyllä matkakuume nousi taas asteella!

    • Kiitos Aino :)! Lontoo on kyllä hieno kaupunki! Joudun valitettavasti pahentamaan matkakuumettasi, sillä ajattelin postata vielä lisää kuvia Lontoosta :D!

Leave A Comment