OFF TO LONDON!

Jaahas! Se on torstai tänään, eikä ihan mikä tahansa torstai, sillä pientä viikonloppureissua edessä :)! Lähden tänään Lontooseen ystäväni luokse käymään. Nämä kuvat tosin ovat Riikasta ja Kööpenhaminasta, mutta kaupunkireissuja nekin ;). Lontoossa kävin muutama vuosi sitten, mutta töiden merkeissä. Tuolloin näin Lontoon lähinnä maan alta sekä massukeskuksen, mutta enpä oikeastaan itse Lontoota. Josko nyt pääsisi näkemään miltä se ihan oikeasti näyttää! Odotan jo kovasti punaisia busseja ja kauniita, arvokkaasti vanhentuneita rakennuksia!
Matkakuulumisia tulee löytymään instagramistani @mykindofluxury_ ja suurempi kuvapommitus luvassa ensi viikolla :)!
Guys! I’m heading to London today! Wheee :)! I’m going to spend the weekend there with a friend of mine who is living there, so excited! Already looking forward all the red busses and old beautiful buildings :)! Follow my trip on instagram @mykindofluxury_

By |2018-04-29T16:31:47+02:00syyskuu 8th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment