RAPU RAPU RALLAA!

Eilen ei oltukaan missä tahansa juhlissa, vaan rapujuhlissa :)! Rapujuhlissa on jotakin spesiaalia, niitä odottaa aina vähän extra paljon ja voi luottaa siihen, että aina on hauskaa. Niin oli nytkin! Lisäjännitystä tuo se, että muistaako miten niitä rapuja nyt taas syötiinkään tai muistuuko mieleen yhden yhtä snapsilaulua :D. Kaikesta selvittiin ja ravut sekä muut tarjottavat olivat erinomaisia! Tunnelmaakaan ei puuttunut, sillä nämä kinkerit järjestettiin ystävieni ”melkein” valmiissa uudessa kodissa ;). Alunperin oli tarkoitus olla ulkona, mutta koska syksy on päässyt jo yllättävän pitkälle, niin heidän tuleva tunnelmallinen takkahuone lyhtyineen toimi paremmin kuin hyvin näille juhlille. Kiitokset vielä emännälle ja isännälle! Pienelle souturetkelle päästiin myös, olin ainakin hyvin valinnut mekon värin tuohon taustalla olevaan syksyiseen maisemaan ;). 

 

By |2018-04-29T16:31:47+02:00syyskuu 25th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment