MY LITTLE PONY

Taas on viikko mennyt niin hujauksessa, etten ole blogiakaan ehtinyt päivittää! Mutta nyt taas takaisin ruotuun :). Näistä ihanista ilmoista täytyy nauttia, kun harvemmin ihan tällaista syksyä on tarjolla! Ratsastuskin on paljon mukavampaa, kun on kuivaa, eikä rapa lennä niin pahasti kuin sateella :D. Crazy on jalkavamman takia ollut kesän ajan kevyellä liikunnalla ja se tuntuu nyt kostautuvan näin syksyn kirpeillä ilmoilla, virtaa nimittäin löytyy! No, toistaiseksi on kuski pysynyt kyydissä ja ensi viikolla pitäisi vielä mennä (toivottavasti) viimeseen kontrolliin klinikalle käymään ja tsekkaamaan joko voidaan liikuntaa lisätä :). 
I have been so busy lately that I haven’t been able to update my blog :)! But now I’m back. My little pony is feeling much better (and a bit too fresh :D) now and I really hope that the injury is gone. We are going to see the vet next Tuesday so we will see then how the hind leg looks like. Wish me luck :)!
By |2018-04-29T16:31:46+02:00lokakuu 4th, 2016|Categories: Uncategorized|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Voi miten kaunis hevonen ♥ ja tosi kiva postaus! Entisenä heppa tyttönä tämmöiset hevosaiheiset postaukset on aina lähellä sydäntä 🙂

    ♥: Sofia, FashionSituation

  2. Ihana Crazy! ❤️

Leave A Comment