RUSKARETKI HELVETINKOLULLE

En ole oikein koskaan ollut innokas Lapin matkailija enkä ole tainnut käydä siellä kuin kerran elämässäni (!). Syytä en tarkalleen edes tiedä, mutta ehkä se, etten erityisemmin pidä talvesta on saanut minut jäämään tänne eteläisempään Suomeen. Toki Lappi tarjoaa paljon muutakin kuin talven tai hiihtokeskukset ja myönnänkin, että kunnon ruska olisi vielä joskus hienoa nähdä :)! Tällä kertaa kuitenkin suuntasimme hieman lähemmäksi ihailemaan syksyn värejä, Helvetinkolun kansallispuistoon. Ilma oli mitä mahtavin ja itsetehtyjen eväiden raahaaminen mukana todella kannatti! 
We made this lovely daytrip to a national park called Helvetinkolu, near Tampere. The weather was perfect and we enjoyed seeing all the different colours on our 5 hours (!) walk :). We also brought some coffee and muffins with us and you can only imagine how good it tasted :)!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00lokakuu 8th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment