SUNSET MOMENTS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä upeita auringonlaskuja on kyllä ikävä! Asunnon terassille paistoi mukavasti ilta-aurinko, joten siinä kelpasi istuskella ja siemailla Cavaa :). Muutamana päivänä tuli myös kokkailtua asunnolla, tuntui lähestulkoon epätodelliselta syödä ulkona terassilla auringon lämmössä, tuntui että siitä on ikuisuus kun viimeksi pystyi niin tekemään :D. Ilta-aurinko on myös kuvaamisen kannalta otollista aikaa, ei ole liian kirkasta ja laskeva aurinko antaa kuviin kivan sävyn. Mistä tahansa tuntui myös löytyvän täydellisiä seiniä ja taustoja asukuville, olisipa tällaisia puitteita käytettävissä joka päivä :D!
Oh how I miss these sunset moments in Spain :)! So perfect for having a glas of Cava at the terrace and enjoying the warm weather. Sunset is also the perfect time for taking photos when the light is not too bright :). I found many nice spots to take photos too, wish we had walls like that here in Finland too :D!

 

By |2018-04-29T16:31:46+02:00marraskuu 8th, 2016|Categories: TRAVEL|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment