UUSIA TUULIA

Bloggaaminen on ollut nyt viime aikoina hieman maltillisempaa, osittain siksi että töissä on ollut niin kovin kiirettä ja osittain siksi että uusi (oma) sivusto on ollut työn alla :). Vieläkään ei ole ihan valmista, mutta hiljalleen muokkaillaan vielä ulkoasua! Onneksi on taitava pikkuserkku apuna, jota ilman en tätäkään uudistusta olisi pystynyt tekemään :)! Tämä kaiken tohinan keskellä My Kind Of Luxury on ehtinyt myös täyttää jo VUODEN! Kuulostaa niin kliseeltä, mutta tuntuu kuin bloggailua olisi ollut takana vasta muutama kuukausi :D. Mukavastihan tähän blogivuoteen on mahtunut kaikenlaista mm Koskikeskuksen bloggarikilpailun voitto maaliskuussa! Valokuvaamisesta on myös tullut opittua hurjasti ja samalla on tajunnut kuinka paljon on vielä opeteltavaa ;). Nyt yritän kuitenkin taas parantaa postaustahtia! Mukavaa ensimmäistä adventtia!

I haven’t been blogging so mauch lately. I have been extremely busy at work and I have been waiting to get my new webpage ready :)! Still not finished but slowly getting there :)! Have a nice sunday and first advent!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00marraskuu 27th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment