VIVA ESPANA!

 

 

 

Sinne jäivät palmut, merenranta ja lempeän lämmin ilmasto :)! Vihdoin kotona ptkän reissaammispäivän jälkeen. Meillä oli mahtava loma Espanjan aurinkorannikolla Marbellan lähellä, jossa ystävillämme on loma-asunto. Aurinkoa ja lämpöä riitti joka päivä ja kuulemma oli jopa tavanomaista lämpimämpää ilmaa, noin +24 päivällä. Toista se on näköjään täällä kotona, oli pieni shokki kun saavuimme Helsinki-Vantaalle lumen ja jään keskelle hrrr! Näihin Espanjan kesäisiin tunnelmiin tulee varmasti siis vielä palattua kuvien muodossa, kunhan saan niitä purettua :). Mukavaa pakkaspäivää kaikille!
So now we are back home from lovely and warm Spain :)! We had a perfect holiday with perfect weather + 24 every day and sunshine. We were staying at our friend’s flat near Marbella. Now I’m trying to adjust to this winter weather here in Finland hrrr! Have a great weekend everyone!
By |2018-04-29T16:31:46+02:00marraskuu 5th, 2016|Categories: TRAVEL, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment