AFTER CHRISTMAS

Muutama kuva joulusta tallentui kameraan, mutta ei kovin montaa, koska koko joulu meni sairastaessa ja nuutuneena… Vieläkään ei ihan täysissä voimissa olla, mutta hiljalleen paranemaan päin! Joulu siis sujui erittäin rauhallisesti, enkä edes kehtaa laskea kuinka monta leffaa tuli katsottua :D. Mutta tulipahan kirjaimellisesti levättyä kun oli pakko. Uusi vuosi taitaa myös mennä kotosalla tällä kertaa, koska mieheni on silloin töissä ja saanpahan itsekin vielä paranneltua itseni kunnolla! Sitten vain odottamaan uutta vuotta ja uusia suunnitelmia :)!

So how was your Christmas :)? I didn’t feel so well because the flu so I was taking it easy and just watching movies, a lot of movies :D… Had only few pics from Christmas in my camera, but I love the dog picture though, so cute :)!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00joulukuu 29th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment