FAZERIN LEIVONTAKURSSI

Myslilähettilas-tarinani saa vielä hieman jatkoa :). Syksyllä kun voitin tuon Fazerin myslilähettiläskilpailun, niin sain palkinnoksi leivontakurssin Fazerin uudessa vierailukeskuksessa Vantaalla! Viime viikonloppuna sitten viimein koitti tuo päivä kun pääsimme ammattilaisten oppiin leipomaan pullaa. Sain ottaa kurssille ystäviäkin mukaan. Meidät otettiin vierailukeskuksessa lämpimästi vastaan ja mukavat ammattileipurit olivat valmiina opastamaan meitä täydellisen pullan valmistuksen saloihin! He jaksoivat hymyssä suin vastailla kysymyksiimme ja auttoivat kärsivällisesti kun ei pullapitkon letittämisestä meinannut aluksi tulla mitään :D.

Luulin, että kolme tuntia olisi pitkä aika pullien leivontaan, mutta yllättävästi aikaa kului kun kaikki vaiheet tehtiin kunnolla ja oikeaoppisesti. En ole koskaan eläessäni käsitellyt niin täydellistä pullataikinaa, mitenkähän sellaista onnistuisi tekemään kotonakin… Lopputulos oli myös komea! Niin täydellisiä kullanruskeita pullia ja se tuoksu..! Kunpa tuoksun olisi saanut tallennettua kuviin :D. Meillä oli kyllä niin mukava ja antoisa ilta! Tällainen leivontakurssi on aivan loistava esimerkiksi työporukalla viettämään tyky-päivää tai vaikkapa juhlistamaan merkkipäivää yhdessä tekemisen merkeissä! Voin ehdottomasti suositella. Kiitos vielä kovasti Fazerille ja ihanille leipureille :)!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00joulukuu 12th, 2016|Categories: FOOD|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment