HYVÄÄ JOULUA!

Jokos kaikilla on jouluvalmistelut nyt tehtynä :)? Se olisi sitten jouluaatto huomenna! Meidän perhepiiriä kiusaa tällä hetkellä flunssa-aalto (itseni mukaan lukien :/), joten meidän joulu menee tänä vuonna hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Otimme kuitenkin jo pari viikkoa sitten varaslähdön kinkun paistamiseen ja hyvältähän se maistui taas vuoden tauon jälkeen ;)! Tein kuorrutuksen äitini vanhalla reseptillä, joka on kyllä niin erinomaisen loistava! Jos haluatte kokeilla, niin siihen tulee yksi kananmunan keltuainen, johon sekoitetaan noin ruokalusikallinen sinappia. Tämä seos valellaan paistetun kinkun päälle. Sitten toisessa pienessä kulhossa sekoitetaan keskenään fariinisokeria ja korppujauhoja ja ripotellaan sitä vielä reilusti pinnalle. Sitten kinkku vielä uuniin hetkeksi niin että kuorrutteesta tulee kauniin kullanruskea. Tykkään myös itse koristella kinkun vielä neilikoilla, siitä tulee ihanasti makua :)! Ei muuta kuin oikein ihanaa joulua kaikille ja koitan itsekin nauttia sen minkä flunssaltani pystyn :)!

Christmas is almost here! Have you already done all the preparations for Christmas? Decorating the christmas tree and cooking all the food :)? Unfortunately I’ve got a flu 🙁 so I don’t have that much energy right now but I’m trying to enjoy the holidays as much as I can :)! I wish you all a Merry Christmas :)!!

By |2018-04-29T16:31:46+02:00joulukuu 23rd, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment