WINTER WONDERLAND

Joulu tuntuu taas tulevan yllättäen takavasemmalta. Jotenkin näin aikuisiällä joulun tunnelmaan virittäytyminen on aina vain haasteellisempaa, vaikka kuinka on kierrelty kaupoissa katselemassa jouluisia somisteita, hankittu kuusi ja kuunneltu joululauluja. Yritystä on siis ollut, mutta johtuisiko se siitä, että lapsena ja vielä opiskellessakin oli aina pidemmät vapaat ennen joulua :). Nykyään työt pitävät kiireisenä ihan loppumetreille asti, mutta koitan nyt kuitenkin ottaa ilon irti joulun tarjoamista vapaapäivistä. Hetken ehti jo elää toivossa, että saataisiin valkea joulu, mutta nyt se näyttää kirjaimellisesti vesittyneen! Tämän viikon vesisateiden jälkeen tuskin on paljoa valkeaa näkyvissä, mutta onhan tässä jo pidemmän aikaa ehditty ihastella jäätynyttä luontoa ja kuuraisia aamuja :).

By |2018-04-29T16:31:46+02:00joulukuu 19th, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment