DELI 1909 & WINE BAR

Olinkin kokonaan unohtanut nämä kuvat koneelle! Vielä ennen reissuamme kävin ystäväni kanssa Puutarhakadulla sijaitsevan uudehkon Deli 1909 & Wine Bar ravintolan juustofondue-illassa :). Tämä oli minulle ensikosketus juustofondueen, eli mielenkiintoista oli päästä maistelemaan! Nuorempana en jostain syystä voinut sietää juustoa ja opinkin syömään sitä vasta aikuisiällä :D. Juustofonduen oli tarkoitettu kahdelle jaettavaksi ja mukana tuli vaaleaa leipää ja sitten lisäksi sai ostaa erilaisia lisukkeita. Valitsin perinteisen tapas-lautasen, jossa oli mm. erilaisia kasviksia dipattavaksi fondueen. Kyytipojaksi valitsimme vielä pienen viinipaketin, joka koostui oikeinkin hyvistä valkoviineistä. Tässä paikassa on mielestäni hyvä tuntemus viineistä ja ennen kaikkea laadukkaat viinit! Fondue maistui paremmalle kuin mitä etukäteen oletin, mutta ei siitä ehkä ihan suurinta suosikkiani tullut. Nyt en valitettavasti enää muista mitä juustoja juuri tässä fonduessa oli käytetty, mutta olen ymmärtänyt että paljon on tietysti merkitystä sillä mitä juustoja käytetään ja missä suhteessa. Ehkä uskaltaudun kokeilemaan juustofondueta vielä toistekin :)!

Before my vacation me and my friend went for a cheese fondue night at restaurant Deli 1909 & Wine Bar at Tampere. I had never tasted cheese fondue before so it was about time :). I thought it was ok, but it didn’t become my favourite food. But I’m sure I will give it a try again some other time :)!

By |2018-04-29T16:31:45+00:00maaliskuu 5th, 2017|Categories: FOOD, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment