HELSINKI DESIGN SCHOOL

Jotta vapaa-aikaa ei vahingossakaan pääsisi tähän arjen hässäkkään kertymään liikaa, niin päätinpä järjestää itselleni vielä vähän opiskeluakin :). Olen jo pidemmän aikaa halunnut syventää osaamistani valokuvauksessa, mutta on ollut haasteellista löytää keinoja siihen miten omia taitoja voisi kehittää. Tietysti kuvaamalla paljon, mutta itselläni ainakin loppuu tekninen osaaminen melko äkkiä, ja sen seurauksena iskee turhautuminen. Olenkin siis tutkinut lähes kaikki mahdollisuudet, mitä Tampereen seudulla voisi olla, mutta en löytänyt itselleni ja omiin tarkoituksiini sopivaa väylää opiskella valokuvausta lisää. Lopulta tulin siihen tulokseen, että olisi katsottava Helsingin vaihtoehtoja ja päädyin hakemaan Helsinki Design Schooliin Valokuvaajan tutkintoon. Tämä alkoi helmikuussa ja kestää joulukuuhun asti. Opintopäiviä on maltillisesti noin pari päivää kuukaudessa, joten kulkeminen sinne onnistunee sujuvasti ja aina on kiva päästä samalla tapaamaan ystäviä:)! Nyt on muutama opintopäivä takana ja voin todeta, että onneksi aloitin Helsinki Design Schoolissa. Itselleni jäi sellainen fiilis, että touhu on oikeasti korkeatasoista ja laadukasta. Opintopäivien luennoitsijat ovat olleet aivan huippuluokkaa ja olinkin koko viikonlopun jälkeen aivan väsynyt, mutta myös inspiroitunut, kaikesta uuden omaksumisesta 😀 Kivaa! Innolla odotan jo seuraavia opintopäiviä.

Since I’ve been interested about photography for a while now, I finally decided to do something about it :). I started to study photography at Helsinki Design School in Helsinki. So far it has been very interesting and lecturers have been so inspiring! Looking forward to learn so much more about photography and having zero free time from now on :D!

By |2018-04-29T16:31:44+02:00maaliskuu 22nd, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment