KASVISVENEET

Niin se on reilu viikko vierähtänyt taas kiireen keskellä! Haluaisin kovasti päivitellä blogia hieman useammin, mutta jos kuvia ei kertakaikkiaan ehdi ottamaan, niin silloin postaustahtikin jää vähän harvemmaksi. Mutta tarviipa taas koittaa ehtiä kuvailemaan hieman useammin :). Onneksi päivät alkavat nyt selkeästi pidentyä, niin valoakin riittää pidempään! Tässäpä kuitenkin viime viikonlopun kokkauksia, jota aion ehdottomasti tehdä uudelleen. Nämä salaatilehdet täytin kurkulla, paprikalla, härkäpapupihveillä sekä itsetehdyllä guacamolella ja tsatsikilla. Valmiit härkäpapupihvit olivat ihan uusi kokeilu ja sopivat oikein hyvin guacamolen ja tsatsikin kanssa! Paloittelin ne vain ensin ja lämmitin sen jälkeen vähän mikrossa. Nämä veneet olivat tällä kertaa kasvisversioita, mutta härkäpapupihvien tilalle voi helposti lisätä vaikkapa kanaa.

Haven’t been posting in a long time (over a week) but now I’m here again :)! I made these ”vegetarian boats” last weekend. Inside the salad leaf I had cucumber, red pepper, fava beans, homemade guacamole and tsatziki. Yammm! This was a vegetarian version, but you can easily have for example chicken instead of fava beans :).

By |2018-04-29T16:31:45+02:00maaliskuu 14th, 2017|Categories: FOOD|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment