BLOGGERS INSPIRATION DAY

On ollut taas viikonloppu täynnä ohjelmaa, mutta onneksi mukavaa sellaista :). Perjantaina ja lauantaina olin valokuvauskurssilla Helsinki Design Schoolissa taas oppimassa uutta valokuvauksen maailmasta. Lauantaina kuitenkin livistin viimeiseltä tunnilta, koska halusin ehtiä Helsingin Kattilahallilla järjestettävään Bloggers Inspiration Day – tapahtumaan. Sain tänä vuonna ensimmäistä kertaa kutsun kyseiseen tapahtumaan ja halusin ehdottomasti päästä mukaan. Olo on nyt ihan kuin oikealla bloggarilla :D! Tapahtumassa oli kaikkea mitä bloggaajat rakastavat, kauniisti somistettuja standeja ruokaherkkuineen, kuohuva- ja drinkkitarjoilua sekä stailaushaasteita. Kamerat räpsyivät ja kaikki tuntuivat nauttivan olostaan. En oikeastaan tunne kovinkaan montaa muuta bloggaajaa ja tännekin menin yksin, mutta eipä se haitannut ja muutaman uuden tuttavuuden kanssa jutusteltua :). Koko ajan kuitenkin oli tietynlainen yhteenkuuluvuuden tunne, koska paikalla oli samanhenkisiä ihmisiä, joilla on samankaltaisia kiinnostuksen kohteita kuin itsellänikin. Kiitoksia vain kovasti Indiedaysille kutsusta ja toivottavasti pääsen mukaan ensi vuonnakin :)!

This weekend has been full of great experiences :)! On Friday and Saturday I had a school day at Helsinki Design School where I study photography. On Saturday I also visited Bloggers Inspiration Day – event at Kattilahalli in Helsinki. This event was full of beautiful stands with delicious food and drinks and happy bloggers who enjoyd the atmosphere. I’m so glad that I got an invitation to this event so thank you Indiedays for inviting me :)!

By |2018-04-29T16:31:44+02:00huhtikuu 23rd, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment