HERKKUSIENI-PINAATTI LASAGNE

Onpas ruokapainotteista täällä blogin puolella :D! No, yksi lempiaiheistani, joten eipä kai se haittaa, hyväksi havaitut reseptit on aina hyvä jakaa eteenpäin. Taannoin teimme ystäväni kanssa mahdottoman herkullista lasagnea Vege-kirjasta löytyvällä ohjeella. Se oli niin hyvää, että tein sitä vielä kotona uudestaan, mutta hieman muunneltuna :). Valmistamiseen menee tovi, mutta tämä on oivallinen ruoka vaikkapa viikonlopuksi, kun (yleensä) on hieman enemmän aikaa. Itse en laittanut ihan niin paljon parmesania bechamel-kastikkeeseen kuin alkuperäisessa ohjeessa, 200-300g riittää mielestäni ihan hyvin! Herkkusienien ja pinaatin lisäksi laitoin täytteeksi myös pienen munakoison ja n. 300g jauhelihaa sekä pilkoin vähän kirsikkatomaatteja sekaan. Suosittelen lämpimästi, toimi erittäin hyvin! Ohje tähän maistuvaan lasagneen löytyy ainakin täältä. Hyviä herkkuhetkiä :)!

I made this delicious lasagne few weeks ago. Propably one of the best lasagnes I’ve ever tasted! The trick is to use a lot of parmesan cheese ;D… You can find the recipe here but please use goole translator since it’s in finnish :)!

By |2018-04-29T16:31:44+02:00huhtikuu 1st, 2017|Categories: FOOD|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment