OUTFIT FROM SELECTED FEMME

shirt / Selected Femme skirt / Selected Femme shoes / Guess

Aurinkoiset päivät saavat ihmisen aurinkoiselle tuulelle :). Ihan näin kesäisiä päiviä ei täällä Suomessa vielä ole, mutta nämä kuvat olivat jääneet vielä postaamatta Miamin reissultamme. Tämä setti on varmasti yksi ensi kesän suosikeistani! Persikan väriin taittava vaaleanpunainen on nyt tämän kevään hitti väri ja sitä näkeekin nyt melkeinpä jokaisessa vaateliikkeessä. Selected Femme klassikko dynella paita on yllättävän monikäyttöinen, menee arkisempaan ja juhlavampaan menoon ja mikä parasta, ei mene ryppyyn eikä ole ihan hirmuisen sähköinenkään talvella. Ihastuin myös tähän ihanan väriseen Selected Femmen hameeseen! Täydellinen tuon dynella paidan kanssa tai vaikkapa ihan vain valkoisen t-paidan kanssa. Jos tuuri käy niin näitä saattaa vielä löytyä Koskikeskuksen Object liikkeestä :)! Heillä on muuten nyt instagram-kilpailu käynnissä, jossa voi voittaa 100 euron lahjakortin! Käy kurkkaamassa @objectkoskikeskus.

Isn’t this outfit pretty :)?! Surely one of my favourites this summer! I love this shirt, it’s perfect for office look or a party look and the skirt is just so lovely! These are both from Selected Femme.

By |2018-04-29T16:31:44+02:00huhtikuu 6th, 2017|Categories: OUTFIT|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment