PORVOO

Päiväretki tähän ihastuttavaan pikkukaupunkiin ei ollut yhtään hassumpi ajatus. Kävimme lataamassa vähän joulun tunnelmaa itseemme Porvoon joulumarkkinoilta :). En ollut aikaisemmin käynyt Porvoossa, vaikka monena kesänä se on ollut to do – listallani! Nyt sitten vapaan viikonlopun kunniaksi, ja vähän loskakeliäkin uhmaten ajelimme sinne päiväksi. Lounaspaikkana toimi tunnelmallinen Sicapelle joka sijaitsee aivan Porvoon tuomiokirkon vieressä. Oikein mainio vaihtoehto hieman pidemmälle ja fiinimmälle lounaalle :)! Porvooseen täytyy ehdottomasti tehdä retki uudemman kerran ja ehdottomasti kesällä, vaikka tunnelmallisuus kaikkine jouluvaloineen ja pikkuputiikkeineen olikin kauniissa kaupungissa täysi kymppi! Ajelimme vielä illemmalla ystävillemme Helsinkiin yökylään, joten varsin mukavaa ohjelmaa oli viikonloppu täynnä :)!

P.S. Olethan jo muistanut osallistua kuvissakin näkyvän vaaleanpunaisen PURA neulemekon arvontaan? Jos et, niin osallistu 22.12. mennessä :)! katso ohjeet instagramtililtäni: @mykindofluxury_

Last weekend we made a daytrip to lovely little town Porvoo :). We were trying to get some Christmas feeling and spirit and I think this was the right thing to do! This cozy town was full of beautiful little shops, christmas lights and lots of tourists :). We had lunch at restaurant Sicapelle, which is a great alternative if you feel like having a long lunch and excellent fine dining food!

By |2018-04-29T16:31:43+02:00joulukuu 18th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment