VIRTUAALISEIKKAILU THE TRIP GOGO:LLA!

Katjan kanssa valmiina polkemaan!

Olipa hauska iltapäivä eilen :)! Sain kutsun GoGo Parkiin uuden les mills The Trip virtuaaliseikkailun lanseeraustilaisuuteen. The Trip on uusi, hauska tapa yhdistää treenaaminen ja virtuaalitodellisuus, jossa on haettu vaikutteita elokuva- ja pelimaailmasta. Käytännössä kyse on spinnig-tunnista ja salin etuosassa oleva screen vie varsinaiseen seikkailuun pyöräilyn ohessa :). Täytyy myöntää, että vatsanpohjassa tuntui ihan oikeasti kun ensimmäisessä osiossa viiletettiin pitkin jyrkkiä vuoristoteitä, niin todelliselta se tuntui :D! Yksi The Trip:in hyödyistä onkin juuri se, että treenaaminen ei välttämättä tunnu niin ”työläältä” kuin esimerkiksi tavallinen spinning, koska huomio keskittyy koko ajan siihen mitä seuraavaksi tapahtuu, eikä niin paljoa itse polkemiseen. Kaiken kaikkiaan hauska kokemus :)! Treenin jälkeen oli vielä tarjolla herkullinen ja tietysti terveellinen salaattibuffet. GoGo on muuten ensimmäinen, joka on tuonut kyseisen The Trip konseptin Suomeen. Virallisesti tunnit alkavat pyöriä tammikuussa, joten sinne sitten kaikki testaamaan, kun kerran tällainen mahdollisuus Tampereelta löytyy ;). Oli myös mielenkiintoista kuulla omistaja Taru Vähätalon kertomana GoGo:n historiasta perheyrityksenä ja haasteista kilpaillulla alalla. Hattua nostan, että he ovat pystyneet pitämään GoGo keskuksissa erittäin korkean tason yllä sekä nostaa katseen tulevaisuuteen ja investoida tällaisiin uusiin konsepteihin, hienoa :)! Kiitos tuhannesti Gogo:lle että pääsin mukaan kokeilemaan The Trip seikkailua!

*iltapäivän tarjosi GoGo Liikuntakeskus

Had a superfun afternoon yesterday! I got invited to try a new les mills training concept The Trip at GoGo Tampere. This is about combining virtual reality and spinning class :). This was a lot more fun than a normal spinning session and I could really feel all the turns when ”cycling” steep downhill and uphill :D! GoGo Tampere is the first one in Finland who has launched this concept and they will officially start running in January so make sure to try this out!

By |2018-04-29T16:31:43+02:00joulukuu 20th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment