LILLAN HOTEL & CAFE & BUTIK AVAJAISET

Eilinen päivä ei olisi paremmin enää voinut alkaa kuin viettää ihastuttavan boutique hotelli Lillanin avajaisia :)! Lillan on ollut yksi ehdoton suosikkini kahvila- ja lounaspaikkana, jossa olenkin jo vieraillut moneen otteeseen. Otin avajaisiin mukaan äitini ja pääsimme nauttimaan aivan ihanasta aamiaiskattauksesta jazz musiikkia kuunnellen, sekä kurkistamaan upouusiin huoneisiin. Upeasti remontoidut huoneet ovat nyt viimeinkin valmiita vastaanottamaan hotellivieraita! Jokainen huone on uniikki ja todella kauniiksi remontoitu, aivan kuin karamelleja! Hotellihuoneissa on mielestäni taitavasti noudatettu samaa tyylikästä ja persoonallista linjaa kuin kahvilan ja putiikin puolellakin, kaikki on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten, eikä laadussa ole tingitty. Yläkertaan on valmistumassa vielä lisää huoneita ja yhteensä niitä tulee 11. Meillä töissä käy jonkin verran vieraita ulkomailta ja nyt ainakin tiedän mihin heidät jatkossa majoitan, puutaloidylli on varmasti unohtumaton kokemus :)! Olen aikaisemmassakin postauksessani maininnut, että Lillanin palvelu on myös aivan omaa luokkaansa <3. Se todellakin huokuu, että yrittäjäpariskunnalla on sydän mukana kaikessa tekemisessä ja Lillan on pitkän työn ja haaveiden tulos :)! Kiitos oikein paljon ihanasta tilaisuudesta ja onnea upeasta hotellista!

By |2018-04-29T16:31:42+02:00tammikuu 27th, 2018|Categories: Uncategorized|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment