KIRJANJULKKAREISSA

Eiliseltä blogikirppikseltä selvittiin ehjin nahoin (kiitos vain kaikille kävijöille <3) ja tänään odotti kirjanjulkkari kinkerit Ratinan Hanko Sushissa :). Ihana Karoliina on julkaissut toisen kirjansa #vauvavuosi ja tänään kippisteltiin sitten sen kunniaksi! Olen oikeasti äärimmäisen huono lukemaan kirjoja, mutta tämän kohdalla aion ryhdistäytyä ja otan tavoitteeksi lukea sen kokonaan :). Ihailtavaa, kuinka jotkut ihmiset pystyvät kirjoittamaan ihan kokonaisen kirjan ja vielä intohimolla. Itse kun tuskailen jo kahden virkkeen aikaansaamisessa :D! Siksi oma blogini painottuukin enemmän kuviin, eikä tekstiin, koska tekstiä ei yksinkertaisesti tunnu helposti syntyvän. Blondin logiikalla voisi päätellä, että jos lukisi enemmän kirjoja, niin ehkä oppisi paremmin kirjoittamaankin ;)! Kiitos Karoliinalle vielä mukavasta maanantain aloituksesta <3!

By |2018-04-29T16:31:40+00:00huhtikuu 23rd, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment