RATINAN KAUPPAKESKUS

Siinä se nyt on! Tampereen uusi upea kauppakeskus Ratina. Pääsin itse mukaan kutsuvierasavajaisiin viime viikolla ja sen jälkeen onkin tullut käytyä Ratinassa jo aika montakin kertaa :). Onhan se hienompi ja isompi kuin mitä etukäteen ajattelin. Mukavaa saada kauan odotettuja liikkeitä myös tänne Tampereelle, kuten Zara ja Granit. Myös ravintola- ja kahvilatarjontaan on panostettu ja kaikki paikat näyttävät mielestäni tyylikkäiltä ja kutsuvilta! Itse olen testannut jo Salaattiaseman ja Hanko Sushin lounaat sekä Periscopen drinkit ja kaikki hyviksi havaittuja ;). Tuo Arto Rastaan luotsaama Periscope taitaa olla ihan omaa luokkaansa, sillä niin upea on tämä uusi ravintola! Näkymät ovat huikeat, konsepti on ruokia ja sisustusta myöten hienosti suunniteltu ja taitaapa täältä löytyä myös yksi Tampereen parhaimmista kesäterasseista!

By |2018-04-29T16:31:40+00:00huhtikuu 26th, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment