SENJA

Tromssasta jatkui meidän retki pariksi yöksi Senjan saarelle, joka on Norjan toiseksi suurin saari. Meillä oli aivan ihastuttava airbnb majoitus, pieni punainen mökki, aivan meren rannalla Senjan länsirannikolla Finnsaeter nimisessä pikkukylässä. Mökistä aukesi upeat näkymät turkoosin väriseen rantaan ja kauempana siinsi upeat vuoristonäkymät! Nimenomaan tuolta länsirannikolta ja saaren koillisosasta löytyy mielestäni parhaimmat maisemat Senjalla, joten siksi varasimme myös majoituksemme sinne. Ehdimme tekemään yhden vaelluksen Segla nimiselle vuorelle, joka on kuuluisin vaellusreitti Senjalla. Reitti oli aika jyrkkää ja kivikkoista nousua, mutta päällä odotti aivan huikeat maisemat :)! Ravintoloita tai kahviloita ei liiemmin Senjalla ole, mutta yksi helmi löytyi tästä ihan meidän läheltämme, Hamn i Senja on oikea pikku paratiisi häkellyttävän kauniilla paikalla oleva pieni lomakeskus rantahuviloineen ja ravintoloineen. Kävimme täällä molempina iltoina syömässä :D!

By |2018-07-01T18:31:45+02:00heinäkuu 1st, 2018|Categories: LIFESTYLE, TRAVEL, Uncategorized|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment