LEHTIKAALIPASTA

Tein viime viikolla niin hyvää pastaa, että oksat pois! Instagram äänestyksen mukaan tämä pastaresepti ansaitsisi ehdottomasti palstatilaa blogissa, joten laitanpa sen tänne :)! Resepti ei ole oma keksintöni, vaan tämän bongasin ruotsalaisen ruokabloggaajan blogista nimeltä Foodjunkie. Se on kuitenkin siellä vain ruotsiksi, niin tässä olisi sitten tarjolla suomeksi. Tavallisen pastan sijasta tykkään itse käyttää kikhernepastaa, se on mielestäni paljon maukkaampaa ja sisältää myös enemmän proteiinia, mutta kaikki pastat sopivat varmasti yhtä hyvin tämän kanssa, niin herkullista!

Lehtikaalipasta

n 150 g lehtikaalia

200 g halloumijuustoa

oliiviöljyä

kermaa

1 sipuli

valkosipulia

sitruunankuorta ja mehua

suolaa ja pippuri

Tee näin: Hienonna sipuli ja valkosipuli (oman maun mukaan, itse laitoin kaksi kynttä) ja kuullota oliiviöljyssä paistinpannulla. Lisää pieniksi paloiksi pilkottu halloumi, anna halloumin ruskistua vähän. Lisää sen jälkeen pieneksi revityt lehtikaalin lehdet, yhden sitruunan kuori ja vähän sitruunan mehua (tämäkin maun mukaan). Anna lehtikaalin pehmentyä hieman ja lisää sitten reilu loraus kermaa, itse laitoin ehkä suunnilleen 3 rkl riippuen kuinka kermaisen kastikkeen haluaa :). Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Lisukkeeksi mitä tahansa pastaa ja lasi valkkaria!

By |2018-09-02T17:56:21+00:00syyskuu 2nd, 2018|Categories: FOOD, LIFESTYLE|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment