BLOGI KUVAUKSIA

takki / Zara       pipo ja hanskat / Kivat       huivi / Balmuir      kengät / Timberland

Meillä oli tänään hauskat kuvaukset bloggaajakaveri Katjan kanssa Torni hotellin edustalla :). Syysilma oli mitä ihanin ja tähän aikaan vuodesta aurinko on keskellä päivääkin jo aika pehmeä, joten auringossakin voi kuvailla. Harvemmin sitä arjen ja viikonloppumenojen kanssa ehtii sopimaan kuvauksia, mutta nyt oli molemmilla sellainen hetki, että oli aikaa. Näitä ”blogikuvaustreffejä” olisi mukava kyllä sopia useamminkin, tulee vaihdettua kuulumisia ja molempien miehet vapautuvat kuvausvelvollisuuksista, joten kaikki voittavat :D!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja kiitos kuvaustreffeistä Katja <3!

Kuvat otti Katja (Optimismia ja energiaa – blogi)

By |2018-10-28T18:51:52+02:00lokakuu 28th, 2018|Categories: LIFESTYLE, OUTFIT|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment