HENKKA

Hämeenkadulle Wanhan Postin ja Henry’s Pubin tiloihin on avautunut uusi paikka nimeltä Henkka. Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa ja kurkistamassa Henkkaan, kun siellä järjestettiin kutsuvierastilaisuus. Aikaisemmin en ole vieraillut kyseisissä tiloissa Wanhan Postin ja Henry’s Pubin aikoihin, koska en ehkä varsinaisesti ole ollut kyseisten baarien kohderyhmää, mutta tämä Henkka vaikutti huomattavasti tyylikkäämmältä konseptilta ja helpommin lähestyttävältä :)! Henkka on tosiaan kahdessa kerroksessa joista ylemmässä on industriaalinen tunnelma. Henkka on mielestäni sekoitus rentoa ruokapaikkaa ja tyylikästä lounge. Yläkerrasta saa mm pitsaa, pienpanimoiden oluita sekä viiniä ja alakerran bar/lounge tiloissa voi vaikkapa tarttua mikkiin karaoken tunnelmissa. Hauskasti mietittyä oli se, että karaokea voi laulaa omalta sohvaryhmältä, eikä näin ollen lavalle asti tarvitse mennä :). Voisin kuvitella, että tämä olisi hauska tempaus kaveri- tai työporukalla vaikkapa pikkujouluja ajatellen :D! Henkassa erityisesti pidin siitä että sisustus niin ala- kuin yläkerrassakin oli mietitty ja toteutettu upeasti. Todella freesin oloinen paikka, johon voisin hyvinkin kuvitella poikkeavani lasilliselle tai kahdelle :)!

Henkka

Hämeenkatu 13

By |2018-10-21T17:36:09+02:00lokakuu 21st, 2018|Categories: EVENTS, FOOD|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment