BLOGGAAJIEN EVENT GÖTEBORGISSA

Olin tosiaan viime viikolla Göteborgissa mukana bloggaajille järjestetyssä eventissä, josta jo edellisessä postauksessa kerroinkin :). Tässä vielä muutamia kuvia itse eventistä, joka järjestettiin Vallgatan12 nimisessä paikassa aivan Göteborgin keskustassa. Siellä oli paljon sisustustavaraa, laadukkaita vaatteita ja koruja ja sitten myös pieni kahvila osio, jossa me saimme pitää eventin. Stailauksen meille hoiti Sofie Izard Höyer. Vaikka olinkin tällä kertaa edustamassa yritystä, enkä itse bloggaajana osallistumassa niin silti eventeissä parasta on sellainen mix & mingle tunnelma. Tuntui, että tuo pari tuntia meni ihan todella nopeasti jutustellessa ja kontakteja luodessa :)!

Kuvat otti: Sofie Izard Höyer

By |2018-11-06T21:16:16+02:00marraskuu 6th, 2018|Categories: EVENTS, LIFESTYLE, TRAVEL|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment