GÖTEBORG

”Sveriges framsida” eli tutummin Göteborg oli (työ)matkakohteenani loppuviikosta :). Järjestimme siellä yhdessä Göteborgsmamman – blogia kirjoittavan Malinin kanssa ruotsalaisille bloggaajille eventin! Mukana oli myös toinen yritys, ruotsalainen Thule, joka tunnetaan paremmin mm suksiboxeistaan, mutta jotka nykyään valmistavat myös laadukkaita lastenrattaita. Tällainen tiimi oli meillä ja saimme järjestettyä upean tapahtuman bloggaajille. Heille oli tarjolla upea aamiaisbrunssi jota he nautiskelivat sillä välin kun minä esittelin Kivat tuotemerkkiä ja Thulen myyntipäällikkö Thulen rattaita :). Olin yllättynyt kuinka innostuneita ja kiinnostuneita bloggaajat olivat villaisista, Suomessa valmistetuista tuotteistamme ja hehkuttivat moneen kertaan kuinka laadukkailta tuotteet vaikuttivat 🙂 no, sitähän ne tietysti ovatkin :D! Tämä on mielestäni tätä nykyajan markkinointia, enää se ei ole (pelkästään) sitä, että lätkäistään mainos lehteen, vaan vaivaa täytyy nähdä enemmän, sosiaalisen median tulon myötä näkyvyys täytyy luoda eri tavalla ja solmia erilaisia kontakteja ja yhteistöitä vaikuttajien kanssa. Tämä järjestämämme tapahtuma ruotsalaisille bloggaajille osoittautui oikein onnistuneeksi jutuksi ja siitä jäi kaikin puolin oikein positiivinen fiilis :)! Laitan vielä muutaman kuvan itse tapahtumasta myöhemmin.

Nyt kotiin sinivalkoisin siivin! Ihanaa perjantaita kaikille!

By |2018-11-02T20:56:30+02:00marraskuu 2nd, 2018|Categories: EVENTS, LIFESTYLE, TRAVEL, Uncategorized|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment