KALJAA KAAMOKSEEN LAUKON KARTANOSSA

Laukon Kartano järjesti eilen Kaljaa Kaamokseen – tapahtuman, joka keräsi yhteen useita pienpanimoita, sekä runsaan määrän olutharrastajia :). Mekin lähdimme mukaan viettämään lauantai-iltaa ensinnäkin siksi, että pidän Laukon Kartanosta paikkana kovasti (aikaisempi juttuni Laukon Kartanosta löytyy täältä) ja toiseksi, koska mieheni on pienpanimo oluiden fani! Itsehän en oluesta välitä oikeastaan ollenkaan, mutta tarjolla oli myös Akaassa valmistettuja siidereitä, jotka itseasiassa olivatkin oikein hyviä, mustaherukalla maustettu omenasiideri oli suosikkini! Lisäksi vaihtoehtona oluelle oli myös viiniä. Mukana olivat Narvan KyläpanimoPyynikin KäsityöläispanimoNordic BreweryKaleva Brewing Company, Terissaari (siiderit) sekä Iloisen Pojan Street Food Bar joka oli loihtinut suussa sulavia tapaksia tapahtumaan.

Tällaisissa tapahtumissa on jotain kovin sympaattista, tunnelma on intiimi ja lämminhenkinen ja pienyrittäjät saavat mahdollisuuden esitellä hienoja tuotteitaan. Kyläyhteisö aidoimmillaan! Tapahtuma oli sijoitettu tilan kauniiseen Juhlatalliin. Jo pelkästään upeasti valaistu Juhlatalli ja pihapiiri sai tuntumaan siltä, että olisi tulossa isompiinkin juhliin :)! Taisimme olla lähes ainoat Tampereelta matkanneet vieraat tapahtumaa varten järjestetyssä bussikyydityksessä ;). Mutta toivottavasti ensi vuonna muutkin tamperelaiset innostuvat mukaan! Bussikuljetuksen hinta meno-paluu oli 15€ ja sisäänpääsy tapahtumaan kustansi 25€, johon kuului vierailu päärakennuksessa, sisäänpääsy tapahtumaan sekä 5 kahden euron arvoista ”polettia”, joilla sai  maisteluannoksia. Näitä poletteja sai sitten ostaa paikan päällä lisääkin. Eloisa tunnelma hyvän ruoan ja juoman sekä elävän musiikin parissa valaisi kyllä marraskuun kylmää ja pimeää iltaa :)!

P.S. Huomasitteko muuten, että tämän päivän Aamulehdessä oli myös juttua Laukon Kartanosta :).

By |2018-11-25T18:45:53+02:00marraskuu 25th, 2018|Categories: FOOD, LIFESTYLE, Uncategorized|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment