POWAU TAMPERE

Jokos olette huomanneet uuden ihastuttavan kahvilan Stockan ensimmäisessä kerroksessa siinä heti pääsisäänkäynnin vieressä? Powau on käsittääkseni alun perin Turusta lähtöisin oleva yritys, joka löytyy jo Turun lisäksi Helsingistä ja nyt myös Tampereelta :). Tämä Powau on kyllä mukava lisä Tampereen (jo ennestäänkin kattavaan) kahvila valikoimaan, koska Powau tarjoaa paljon vegaanisia vaihtoehtoja, mm todella raikkaita ja maukkaita salaatteja, vegaanisia jäätelöitä ja raakakakku herkkuja. Kuulemma lähiaikoina on saatavilla myös aamiaista, sen käyn kyllä myös hetimmiten testaamassa! Jos olisin keskustassa töissä niin kävisin varmasti joka päivä täällä salaattilounaalla :D. Iso plussa myös siitä, että sisustus on trendikäs, tyylikäs ja viihtyisä, joka mielestäni tuo myös lisäarvoa kahvilassa vierailulle :). Käykäähän tsekkaamassa tämä paikka Stockalla!

Powau

Hämeenkatu 4

By |2018-11-12T09:45:59+02:00marraskuu 11th, 2018|Categories: FOOD, LIFESTYLE|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment