VÄRIÄ MARRASKUUHUN

Nämä kuvat ovat noin kuukauden takaa, kun lehtiä vielä oli puissa ja ne tarjosivat kauniita sävyjä asukuviin. Viime aikoina luonto on tarjonnut lähinnä  harmaan eri sävyjä kuviin :D. Mutta onneksi on piristävän värisiä asusteita tarjolla! Sään on viimeinkin luvattu kylmenevän, joten pipoa ja huivia saattaakin kohta tarvita. Minulta löytyy (yllättäen) aika monia Kivat-pipoja ja muita asusteita ja tämä syksyn uutuusväri burgundy on kyllä yksi suosikeista! Silkkivillaa oleva pipo ja tuubihuivi pitävät lämpimänä ja materiaali on aivan mielettömän pehmeä, eli jos mietit että kutittaako, niin ei kutita :)! Itse tykkään käyttää aika maanläheisiä ja neutraaleja värejä, mutta tehosteena käytän mielelläni värikkäämpiäkin asusteita. Piristää muuten kummasti harmaata marraskuuta :)!

Kuvan pipo löytyy täältä ja tuubihuivi täältä. Piposta minulla koko 4 ja tuubihuivista koko 2.

By |2018-11-18T12:33:33+02:00marraskuu 18th, 2018|Categories: LIFESTYLE, OUTFIT|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment