MARIMEKKO KAUPPAKESKUS ELOSSA

Viime torstaina kävin piipahtamassa Marimekolla Kauppakeskus Elossa Ylöjärvellä. Siellä järjestettiin pieni sisustusilta bloggaajille :). Hypistelimme Marimekon uutuuksia ja hämmästyttävää kyllä, niin myymälään oli jo saapunut kevään uutuuksia! Eihän tässä ole talvikaan kunnolla vielä päässyt alkamaan :D. Näissä uutuuksissa pidin erityisesti vaaleanpunaisen ja tummanvihreän yhdistelmästä, todella kaunis värikombo! Sisustuspuolen tuotteita oli somistettu kauniin jouluisesti. Itsekin haluaisin tänä vuonna kokeilla kuivata koristeeksi tuollaisia appelsiinin siivuja, onnistuisinkohan :)? Myös tämän hetken tuotteissa oli jouluista teemaa, mutta samalla ne ovat toki myös hyvin klassisia joten käyttöä löytyisi varmasti ympäri vuoden. Tällä kertaa pääsin lähtemään liikkeestä maltillisilla ostoksilla :D. Mukaan tarttui tuollainen mustavalkoraidallinen patakinnas, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tyylikäs!

Elon Marimekon liikkeessä on muuten mahdollista järjestää vaikkapa ystäväporukalla shoppailuilta :). Jos sellainen kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä myymälään, he auttavat mielellään ja kertovat lisää :)!

Kiitos Marimekon tytöille ja muille bloggaajille kivasta illasta<3!

By |2018-12-02T19:58:52+02:00joulukuu 2nd, 2018|Categories: EVENTS, LIFESTYLE|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment