MERRY CHRISTMAS!

Vihdoinkin pitkät vapaat ja Joulun viettoa edessä :)! Kiireisen syksyn jälkeen tekee kyllä niin hyvää rentoutua kunnolla, huomaan että on tullut nukuttuakin nyt viikonloppuna huomattavasti paremmin, kun stressitasot alkavat helpottaa. Eilen ehdittiin vielä hankkia viimeisiä joululahjoja ja piipahtaa Tampereen joulutorilla. Tänä vuonna painotimme taas ”aineettomia” joululahjoja, kun tavaraa tuntuu olevan jokaisella niin paljon ja samoin itse toivoimme esim ravintolalahjakortteja. Mitään tavaraa emme mekään tarvitse, päinvastoin olemme yrittäneet hankkiutua siitä eroon kirpparilla jne, jotta saisimme kämppää tyhjenemään ensi vuoden puolella alkavan remontin tieltä :). Mutta nyt jatkan joulufiilistelyjä ja näiden jouluisten kuvien myötä toivotan kaikille oikein ihanaa Joulua! <3

By |2018-12-23T12:59:32+02:00joulukuu 23rd, 2018|Categories: LIFESTYLE|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment