PYYNIKINTORIN LIHA JA KAHVI

Nostalgninen Pyynikintorin Liha, joka lopetti ruokakauppa toimintansa muutamia vuosia sitten, on saanut uutta elämää :). Kaupan tiloihin on avautunut hiljattain aivan valloittava pikku kahvila Pyynikintorin liha ja kahvi. Olemme mieheni kanssa jo pariin kertaan koittaneet siellä vierailla, mutta se on ollut suljettuna. Heillä ei käsittääkseni ole vielä nettisivuja tai Facebook sivuja, joten aukioloajoista ei oikein ollut tarkkaa tietoa. Nyt sitten eilen lykästi ja pääsimme viimein kahvittelemaan tänne söpön tunnelmalliseen kahvilaan! Sattuipa paikalla olemaan tuttujakin, nimittäin lähes samalla ovenavauksella tultiin sisälle kuin Noora ja Karoliina sekä hänen tyttärensä :). Eikä (oikeasti) oltu soiteltu etukäteen :D. No siinähän sitten vierähti tovi jos toinenkin :)! Kertakaikkisen sympaattinen paikka ja ihania herkkuja vitriinissä. Näyttipä hyllyillä olevan paljon tuotteita, mitä voisi ostaa mukaankin, kuulemma joitakin lihatuotteita on haettu ihan Espanjasta asti! Käykääpä ehdottomasti tutustumassa tähän pyynikintorin omaan pikkukahvilaan :)! Muistelisin, että ovat arkisin auki 9-20 ja lauantaisin 10-20, mutta ihan varmaksi en uskalla sanoa.

By |2019-01-06T12:21:58+02:00tammikuu 6th, 2019|Categories: FOOD, LIFESTYLE, Uncategorized|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment